Reztart bars till ”mellis”

bar_foc_lemon1perspektiv_applepie_liten bar_foc_banan1

Idag har det varit en annorlunda matdag. Jag äter alltid lunch med eleverna, men idag ville jag verkligen inte. Eftersom jag inte hade det på schemat kunde jag också välja att hoppa över. Det var inte bra mat för mig som tänker gi. För eleverna säkert ok, men inte för mig. Så det blev en Allévosoppa. Till den tog jag en halv simit, det halvsöta sesambrödet som min kollega bjöd på till fredagsfika. Hade lyckats hålla mig på förmiddagen, men efter lunchen var jag bara tvungen.

När jag sedan satte mig för att planera efter lektionerna var jag rätt hungrig igen. Då tog jag en Reztart bar. Jag hade nämligen turen att upptäcka att jag fått 6 stycken på posten igår. Jag gillar verkligen bars. När man är sugen på något passar det bra med en bar. Och den smakade så bra att den på något vis fyller samma funktion som en kaka eller macka, men med betydligt färre kalorier och med mycket bättre innehåll. Den är ju full med protein, har lågt gi och bra antioxidanter. 137 kalorier är ju rätt bra för något som mättar ett tag och som fyller ”jag är sugen på något”-behovet.

De finns i tre smaker, gå in i shoppen och kolla. jag har hittills smakat två av dem, goda båda två.

Nu har jag en och annan kalori till godo till fredagsmyset. Ska börja med middagen snart!

Reztart Natural Focus Bar är ett mellanmål för dig som vill orka prestera hela dagen utan att få skadliga blodsockertoppar. Reztart mellanmål håller dig mätt och fokuserad i upp till tre timmar, på bara 131 kcal. Hemligheten ligger i en unik sammansättning av komplett protein, nyttiga fibrer, långsamma kolhydrater och essentiella fettsyror. Det ger också ett mycket lågt GI-värde, vilket och hjälper dig att hålla blodsockret på en jämn nivå, en förutsättning för att du skall orka prestera hela dagen. Reztart

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply