Korngräs från Helhetshälsa

IMG_0968 (Large)

Idag kom ett paket till mig, från Helhetshälsa. Jag är ju som sagt ambassadör och får hem saker att prova ganska ofta- känner mig tacksam och bortskämd! Det är bra grejer, rena produkter som jag upplever att jag och familjen mår bra av. Vi satsar hårt på att få i oss fina nyttigheter genom goda smoothies till frukost eller kvällsfika, eller genom att blanda ner lite i gröten.

I dagens paket kom bland annat korngräs. Det är något nytt för mig, och det är ju alltid spännande.

Korngräs är en fin källa till vitaminer, mineraler, fibrer, aminosyror och antioxidanter. Korngräs kan verka utrensande, vilket gör att det passar fint i detoxsmoothies eller när man går på diet. Den är alkaliserande, skapar bra syra/basbalans, samt att det stärker immunförsvaret.

I barnens smoothie hade jag inte tänkt ha i korngräs, men Noria tjatade och fick ha i lite hon också. I min och Jans smoothie nu på kvällen hade vi:

1 dl kokosvatten
1 dl mandelmjölk
En bit banan
En näve frysta bär
1.5 tsk korngräs
1.5 tsk strandnyponpulver

Korngräs finns bland annat att köpaEcoliving, Bodystore och Shopping4net.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply