Kroppslotion från chokladserien

Det knackade precis på dörren, och min vinst hos Saga för några veckor sedan levererades direkt till mig här hemma. Jag har gått och tänkt att jag ska åka dit, men inte haft vägarna förbi direkt.

Hur gulligt som helst att tänka på mig och köra den hit. Tack så mycket Chokladspa i Uppsala!

Jag blir riktigt sugen på att boka tid för just ansiktsbehandling med choklad hos henne. Jag har gjort några ansiktsmasker hemma, med kakao i och gillat det skarpt. Då kan man ju bara tänka sig hur en proffsig behandling skulle vara. Det finns många andra behandlingar också, och jag inser nu att hon arbetar med de märken jag gillar, tex weleda och rosenserien. jag har liksom itne blivit så lockad av vare sig behandlingar eller frisörbesök ett tag, eftersom jag inte vill bli sprayade och insmord med vilka ämnen som helst. Nu blev jag riktigt nyfiken och innan sommaren SKA jag se till att komma iväg på lite egenlyx!

Nu ska jag klura på om jag ska bryta upp den direkt och prova, eller om jag ska välja första tillfället med omsorg!

En återfuktande kroppslotion som innehåller massor med antioxidanter. Den är läkande, uppstramande och cellaktiverande. Huden blir sammetslen och får en fin lyster. Den ljuvliga doften av choklad, kaffe och apelsin stimulerar sinnet och har en lugnande effekt. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply