Kvällslöpning

20140711-103156-37916580.jpg

Det är himla skönt att avsluta dagen med ett löppass. Igår sjönk temperaturen på kvällen och en runda vid 21.30 var riktigt behaglig. Dock kände jag att jag nog ätit lite knackigt under dagen och fick till och med lite håll. Eller så var det för att jag tuckade på ganska hårt för att vara mig på första kilometern.

Jag lyckades faktiskt nå en för mig bra gräns, 5 kilometer på 27.5 minuter. Det var jag nöjd med efter en varm dag med lite för lite mat. Det är svårare att nå bra tider på egen hand, tycker jag. Jag ska fortsätta träna och så hoppas jag att det blir något 5 kilometerslopp sedan där jag kan få testa hur snabbt lilla jag klarar om jag har sällis. Har du något kul lopp att tipsa om?

The Color Run kommer till Uppsala 30 augusti. Gissar att det påminner om Color Me Rad som vi sprang i våras. Någon som är sugen på att springa?

Nu sitter jag här och velar om jag ska gymma nu på förmiddagen eller på eftermiddagen, svåra val så här i semestertider. Eller om jag ska spara det helt eftersom det ju ska bli molnigt och regn de kommande dagarna.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply