Kvällsmys med barnen

Barnen och jag kröp upp i sängen igår och introducerade en ny lek. Dagarna före jul ska de få en  ny bok varje kväll. Den är gömt och så leker vi ”gömma nyckel” för att hitta den. Jag passade på att köpa några böcker på IKEA för några veckor sedan när de hade några titlar för 29 kr styck. Annars brukar jag köpa på mig böcker under året. Vi har alltid några boktitlar står gömda, för våra barn eller som present när vi går bort. Ibland hittar jag dessutom jättefina exemplar på Röd Korset, men de ger jag inte bort till andra än våra egna.

Nåväl, vi började med lite massage. Det tog jag inga bilder, på, inga nakenbilder på bloggen! Men så söta den var, liggande bredvid varandra som två sillar. Jag tycker att båda varit lite torra på olika partier så vi lyxade och smorde in hela barnkroppen med A-creme. Underbar, enkel kräm som passar när det är kaltt och torrt. Jag använder den till mitt eget ansikte ibland, eller till nagelbanden.

A-Creme är en idealisk barnsalva, som ger snabb effekt utan att irritera känslig hud. Cremen är uppbyggd av enkla välbeprövade ämnen, dels sådana som vi äter och dricker samt dels av sådana ämnen som omvandlas vid ämnesomsättningen i vår kropp (kroppsegna ämnen).

Cremen är ofärgad, oblekt och finns både som parfymerad och oparfymerad. Den är helt fri från mineralbaserade produkter typ vaselin, paraffin osv

Sedan läste vi i skenet av ljusen. SÅ mysigt. Läser gör vi ju varje kväll, men i princip alltid för varsitt barn. igår var jag ju själv och passade på att göra en liten ritual av det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply