Barnens egen spa

Weleda Calendula Oil eko, 200 ml i gruppen <a href=

Vi är ensamma ikväll, jag och barnen. Jan är ute och käkar julmiddag med jobbet.

Vi har precis klivit upp ur vattnet. Det blir trångt och blött, men mysigt också. De blir ju så väldigt kreativa, där i vattnet, så jag har fått uppleva både vattenfall och tebjudning. Vi satsade på ett bra bad, bara rena och fina produkter. Så nu doftar vi weledas calendula. Jag hade lite av babyoljan i vattnet för att den eteriska oljan, vinterfrisk,  ska sprida sig bra.

Jag fullkomligt älskar calendulaserien. Babywashen funkar bra på mig också, som sminkborttagare och duschcreme och  då och då i håret. Jag har flera andra av produkterna i serien också, tex zinksalvan och ”väderkrämen”, jättebra allihop, med de används mest av barnen. Det går åt så lite så jag brukar köpa ett litet kit, med zinksalva, olja och barnkräm då och då, tex när vi är på barnmässan.

Nu är filmen slut, actimelen uppdrucken och äpplet uppätet så vi går och borstar. Har lovat barnen flera sagor i ”stora sängen”, massage och levande ljus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply