Kyckling på fredag :)

IMG_9124 (Large) IMG_9126 (Large)
IMG_9128 (Large) IMG_9127 (Large)

Hemmadag så här långt. Vi har haft finbesök på förmiddagen, av Carro och barnen. Lite lek i parken, fika i trädgården och mera lek i lekstugan. Gostrollen, så glad att ha dem nära!

Jag bakade ett gäng bullar igår, man kan ju inte bara äta sockerfria chokladbollar. Jag har haft ett par påsar med mandelfyllning från Odense liggande ett bra tag. De köpte jag så där vrålbilligt på Årstahallen förut, en femma styck om jag minns rätt. De blev en jättebra fyllning i bullarna i måndagskväll, och jag kände mig sugen på att göra fler igår, så vi har så vi klarar oss en stund.

När de gått slog vi oss ner i trädgården med lunch. Kycklingklubbor, som jag passade på att göra medan ugnen var varm igår kväll. Kalla hemmagjorda kycklingklubbor är en av barnens favoriter verkligen. Och att till det plocka ihop sallad direkt från sandlådan bredvid- det är sommarlov det 🙂 Vi tänker slänga upp en bild på instagram också….för Kronfågel har en tävling där man kan vinna checkar om man taggar med kycklingpåfredag. Jag upptäckte den tävlingen när jag testade Beer can chicken förut, via Spot and tell. Har du provat den varianten på grillen än??

Nu är klockan halv 2 och vi funderar på vad vi ska göra härnäst. Noria smet över till en kompis och Vilmer och jag har precis läst ett kapitel i Moa och Mille, en av de läsebok mina egna elever ska läsa i höst. Jag har den hemma för att kunna förbereda lite under sommaren. Bästa sättet är väl ändå att förbereda sig medan man läser med Vilmer. Han ville nämligen läsa den han också, så vi tar 1-2 kapitel varje dag. Hans läsning förbättras snabbt just nu, så det är bara att haka på 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply