Kylig måndag med bad och böcker, kramar och krämer

Jag tycker om måndagar, med våra nya rutiner. Vilmer går på simskola kl 19-19.30 och Jan åker med honom. Han hinner då träna medan Vilmer simmar. Här hemma är det tjejmys under tiden 🙂

Noria och jag börjar med bokbussen. Vi tog oss dit ikväll trots att det var galet kallt ute. Noria berättade högt för mannen på bokbussen att vi två ”ska bada hemma och mamma ska läsa i badkaret och så ska vi ha en skål med sharonfrukt”. De förde en liten diskussion över hur skönt det är att bada när det är kallt ute.

Noria hann hoppa i säng innan Vilmer och Jan kom hem och somnade snart därefter. Då fick Vilmer massage och insmörjning efter sitt klorbad. Han var glad över att få sitta uppe och varva ner lite och titta på Pengarna på bordet med oss.

Vilmer blir alltid torr runt munnen när kylan kommer. Och kallt är det, just nu -22.4. Jag tror att han slickar sig lite runt munnen. Börjar man smörja lite i tid blir det inte så illa, men han gillar inte att bli insmord i ansiktet. Han gick med på jojobaolja nu vid massagen och så snart han somnat går jag in och smörjer in honom med Weledas wind and weather i deras calendulaserie. Vilken är den bästa ekologiska krämen vid kyla, tycker du? Tipsa gärna!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply