Ledig måndag

 

Ledig måndag! Noria och jag fick besök av mamma, för en snabbkopp kaffe efter att hon lämnat Amanda vid skolan i morse. Sedan åkte vi till öppna förskolan. Noria pysslade, lekte i caféet, åkte rutschbana mm och jag babblade 🙂 Hade stämt träff med en tjej jag stött på vid köp- och säljsidan på facebook, mycket trevlig tjej.

När vi kom hem satte jag mig för att skumma igenom nyheterna lite innan det var dags att hämta Vilmer. Jösses, det var ingen trevlig läsning jag möttes av. Vilken tragedi på skolgården där en flicka knivskars. Hoppas hoppas de får rätsida på saken snart och att alla inblandade får hjälp att bearbeta det inträffade. Det kommer ju att påverka så många så mycket. Hur kan detta hända?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Ledig måndag

  1. bloggare på icedaniel.se
    7 februari, 2012 at 00:40 (12 år ago)

    Tråkigt för flickan och för dem som bor i Hjällbo. Den statsdelen har ju inte direkt något och ryckte sen tidigare !

Leave a Reply