Linas matkasse kom!

Jubel uppstod när Linas matkasse kom. Barnen tycker att det är så spännande. Helst vill de nog bjuda in chauffören också.

De frågar vad allt heter och vad vi ska göra med det. Vilmer fick syn på alla tomater och undrade om det inte skulle bli tomatgryta 🙂 Myntan luktade nytt tyckte Vilmer. Kantarellerna ville Noria äta upp direkt. Fisken är ju precis sådan som de gillar, menar de. Själv tyckte jag att allt lät gott denna vecka.

Fantastiskt många fina grönsaker. Jag hoppas de håller sig fina hela veckan. Blomkålspuré ska vara riktigt gott har jag hört. Det tror jag faktiskt aldrig att jag lagad, om inte smakportionerna lite barnen räknas.

Det blir ju kalas till helgen. Det känns skönt att veta att middgsmaten är planerad för hela veckan och till en av helgens middagar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply