Lite tur just nu

614565

Jag är en sådan som tycker att det brukar hittas en nitlott även där det står ”Vinst varje gång”. Har inte haft tur i spel (men väl i kärlek de senaste 8 åren:)

Nu verkar det ha vänt lite. Tycker minsann att jag haft lite tur på sistone. Här i veckan fick jag hem mitt odlingskit från Odla.nu som jag vann i en vårbildstävling på familjeliv. Sedan kom min goodiebag från Bambi. Och så damp det ner ett mail från familjeliv att jag vunnit produkter från ELW. Och igår fick jag höra att en av bilderna jag skickat in till Buzzador i Bififormkampanjen blev utvald och att jag då vunnit en halvårsförbrukning av Bifiform. Hur länge håller denna tur i sig….och när kommer storvinsten….den som ger en övervåning till huset? Fast man ska inte få hybris här nu, inte!

Vad är det bästa du vunnit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply