Loppis på Fyris park

Entrebyggnad Fyris Park En bild från LOPPIS FYRIS PARK. Klicka för fler bilder

Idag föreslog Carro att vi ska stå på Fyris park på söndag. Eller rättare sagt, hon ska stå och erbjöd mig att haka på. Det kan ju vara kul! Just nu är jag inne i en period då jag tycker att konsumtion är lite avtändande. Jag vill göra ett litet försök att klara mig på mindre. Min gamla telefon gick sönder och istället för att köpa en ny tog jag fram en ännu äldre. När den är över också- då får jag fundera på om det är dags för en ny. Hur mycket elektronik behöver man egentligen och måste man köpa nytt bara för att det finns. ”Varför ha lite av varje, när man kan ha mycket av allt”- eller något liknande säger MediaMarkt och jag bara undrar om alla dessa prylar, som kostar arbetstid är värt det…. Tittar man på antalet elektronikkedjor och butikskedjor inser man ju att folk handlar (även om jag nyss läste att konkurrensen ökar och slår ut en del av dem)

Däremot tycker jag man ska slösa pengar på tjänster, minnen, upplevelser. Så pass att jag nu nästan är redo att boka den där spa-resan jag babblade om. Det vore ju kul om man kunde sälja undan lite grejer och prata med barnen hur stor del av resan som betalat sig pga det.

Jag funderar på att baka riktigt goda skorpor också, slå in dem fint med snöre och etikett och försöka sälja dem. Går det inte ger jag bort dem….eller äter upp dem på parkeringen.

Jag går också och funderar på någon typ av bytesträff, som en kul grej. Men jag kommer aldig till skott riktig. Ser framför mig att alla kommer med en gammal fin resväska och innehåller är man villig att byta, typ Bamsetidningar, pocketböcker, ljusstakar…)

Någon som stått på Fyris park och kan berätta vilka grejer som går bra?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply