Lunch hos Tina

20140219-154705.jpg

Även om en resa skulle ha suttit fint är det skönt med lov hemma också. Jan jobbar och då blir det mest småutflykter för mig och barnen. Det bästa är att man hinner träffa en del man kanske inte hinner träffa så ofta annars. Efter hockeymatchen på TV åkte vi ut till Funbo för att äta lunch hos Tina. Härligt att gosa lite med glada Alexander. Han tittade så på barnen och är så härlig. Båda mina var också mycket intresserade av lillplutten, och ville hålla, leka och kramas.

Jättegod mat också, barnens favorit kycklingklubba med goda sallader och bröd.

Något litet vill man ju ha med sig när man åker bort. Ekologiska mandlar, doppade i choklad och kanel fick det bli idag. Det är bland det godaste jag själv vet, så det ger jag bort 🙂 Hon fick också ett av mina favorittéer, Pukka. Just nu har jag inget eget hemma, men ska köpa nästa gång jag är på Citygross.

Nu ska vi slappa ett tag till. Framåt 18 åker jag och tränar tror jag. Några kilometer på löpbandet bara, för jag körde Milon igår. Jag ser till att åka dit när Jan kommit hem, och ställer mig och ser 112 på liv och död eller något annat på skärmen en stund 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply