Lush greench

LUSH: The Greeench...

Idag har jag varit på stan med Vilmer. Jag är så otroligt sällan på stan, kan inte minnas sist jag var där. Då måste jag passa på att gå både på Cubus och Lush eftersom de inte finns på Gränby.

Jag blev tipsad i No poo-tråden på familjeliv om en produkt. Jag använder ju deras Candy fluff som torrschampoo och fick nu höra att Lush Greench var bra. Så jag slog till på en, efter att ha velat mellan den som doftar vanilj och den som heter Karma också. Hon sa att Greench hade bäst effekt, så så fick det bli. 99 kr. Det är egentligen en deodorant, baserad på talk och bokarbonat, men eftersom den är ett puder som suger upp fett ska den funka lika bra i håret. Tjejen i butiken använde den till håret och det är ju så jag tänkt också. Men klart jag ska prova den som deo också, när jag vill ha något som doftar mer än min thaikristalldeo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments on Lush greench

 1. Jannica
  24 januari, 2011 at 13:22 (13 år ago)

  Jag använder torr shcampoo från åhlens som är bra 😀

 2. Hanna
  24 januari, 2011 at 14:45 (13 år ago)

  Menar du den som heter Kisby, eller något liknande. Den har jag också, bra den med!

1Pingbacks & Trackbacks on Lush greench


  Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply