Martin Söderström invitational

IMG_9974 (Large) IMG_9967 (Large)

20130928-170741.jpg

Sitter och fryser soffan, attan så ruggigt det är idag. men det är inget som hindrade oss från att åka ner på stan för att kolla in Martin Söderström invitational i Botaniska. Händer det något udda gäller det att hänga på! Man mår bra av nya intryck 🙂

Vi såg ett gäng häftiga hopp, mötte upp med familjen Fällmar och snackade lite, tog några dancemoves till hiphop och käkade lite godis. Imponerande hopp verkligen även om vi tröttnade lite när vi fick vänta ut vinden. Det blev för kallt helt enkelt!

Vi plockade ekollon och kastanjer på vägen hem och nöjda med att ha kommit ut på något nytt kan vi nu slappa resten av dagen. Kastanjerna har barnen använt till ett fint ljusfat!

Geggamojamössan passade fint där, både pga blåsten och aktiviteten. Det var synd att det mest var Red Bull som hade en monter där, vore kul med fler saker att kolla på. Snygga bandanas och mössor hade passat! Just den där blommiga mössan fick jag i en goodiebag på Underbara Barn-mässan förra året. I år blir det nog ingen tur till mässan, om jag inte skulle råka komma över gratisbiljetter vill säga.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply