Mask med rasullera/rasoullera

Börjar man söka på rasullera får man många olika stavningar. Vet inte vilken som är mer rätt än de andra, men hela grejen med rasullera känns i alla fall helt rätt för mig. Går som sagt lika bra till håret som till huden, precis som huden i ansiktet. Jag har två olika varianter. En som jag köpt på crearome som är i bitar och en som jag köpte i Tunisien, som är i kletig form. Crearome är ett märke som går att hitta i hälsokost, hos ekofrisörer och på många nätsidor.

Rasullera är rengörande, drar ut smutsen ur huden, absorberar fett från hår och hud, samtidigt som det är milt och bra för känslig hud.

Nu har jag varit lite slarvig med både hår och hud ett tag, men idag ska jag gå igenom hela mig. Börjar med just en mask.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply