Mätt igen då!

Jag var så hungrig när jag väl fick sätta mig och äta. Insåg att jag ätit för ltie idag. Det blir lätt så när jag jobbar hemma. Inte ställer jag mig och lagar nåt då, och ingen skolmatsal att besöka. Så idag åt jag en äggomelett med skinka och ost, på ett ägg bara. Sedan en bulle till kaffet på eftermiddagen, för lite alltså och alldeles för fel mellis!

Nu är jag dock mätt igen, och mycket belåten. Provade en för mig ny produkt från favoriten Renee Voltaire så klart. Belugalinser. De var inte ett dugg mjöliga och passade finfint till fullkornsriset och såsen. Endast 20 minuters koktid vilket gör att de ju inte tar längre tid än riset egentligen. Jag och barnen hittade en hel bit kotlett utan ben idag. den gjorde jag fjärliskotletter av. Jag tog vad jag hittade som vanligt. I mixern körde jag en vitlöksklyfta, lite röd chili, ricottaost och allerum prästost 17%. Sedan la jag det på ena sidan och vek ihop och broderade ihop de båda sidorna med en tandpetare. Köttet blev saftigt och kryddigt och hem hem även hos barnen. Hade också lite halloumi till. Den ost som rann ut ur köttet räddade jag med en klick grädde och hade som sås. Mums! Dagens fredagsvin blev en av mina enkla favoriter Mauro, med smak av skogsbär, vanilj och lakrits. Inte för att jag själv kan känna att det är just det. Jag känner bara att det smakar gott, och det är ju smaker jag verkligen gillar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Mätt igen då!

  1. Åsa Frödin
    9 april, 2010 at 18:14 (14 år ago)

    Ser gott ut! Va fin blogg du har! Ses på måndag. Kram Å

Leave a Reply