men vad 17!

Igår hackade jag is som bara attan på uppfarten. Vi har haft ett 20 cm islager som nu nästan var borta. Och vad händer, hela uppfarten är full med snö igen!

Carro och pappa här varit här i dag och fikat. Jag klippte håret på pappa och sedan hade vi ett tidigt födelsedagsfika för Carro som fyller år på tisdag. Syndade med ett par bullar. Sedan åkte jag och Carro på barnloppis på Domarringen. Vi kom dit i senaste laget, men kändes ändå kul för jag trodde inte jag skulle hinna alls. Hittade en del bra saker, dock inte regnbrallor till Noria.

Sedan åkte vi hem och tog en smoothie till. Denna gång med jordgubbar, tranbär och plommon+ linfröolja och krossade linfrön.

Körde hem Carro och åkte och tränade en timme. Det var skönt efter att ha gått och snurvlat en vecka utan träning. Jag rodde 2 km, sprang 2 km, vibrerade 10 minuter, körde mitt korta gympass och experimenterade sedan lite med pilatesbollen och balansbrädan. En sådan är jag sugen på att köpa. Kostar ca 299 kr. Den kan ju jag träna på och barnen leka med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on men vad 17!

  1. Syster Carro
    21 mars, 2010 at 21:28 (14 år ago)

    Vill titta in och tacka för idag! Tusen tack för presenten! Och tack för att du visar sånt intresse för min mage! Uppskattas!!

Leave a Reply