Men vad handlade jag!!??

Alltså, handla under sådana förutsättningar kan ge oanade inslag i kassen. Hur kan man komma hem med 4 stora chokladkakor? Jo, de var billiga. Satan, ska jag ha dem här nu, måste ju ut och springa för att slippa tänka på dem. Jan tränar ikväll och är inte hemma än, och här sitter jag och tänker på daimchokladen och kan inte springa iväg från dem än…..

Men sedan köpte jag en massa annat bra också. Och menar då kanske inte Wienetta som jag köpte två paket. Köpte också två stora påsar jordgubbar och en annan ask med fryst frukt till mina kesellaefterrätter. Plus miljarder bananer eftersom de var tokbilliga och barnen gärna äter varsin varje kväll. Inser att det verkligen är dags för banan nu, klockan är ju för 17 snart 7.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply