Vårtecken

Ända sedan i morse har jag haft ”I´ll be missing you” på hjärnan. Vilket vårtecken det är när den börjar spelas på Rix FM. I morse spelades den på radion och jag klämde i. Vid rödlyset insåg jag att karl bredvid måste undra om jag var galen. Tur att han itne hörde mig. Sjunger gärna och jämt, men att gå från Duff Daddy direkt till Faith Evans röstlägen är mer än jag klarar.

Jag minns när de var ny, kan se mig själv i bilen vid ett rödlyse då också. Jag hade lånat mammas bil och körde hem från sommarjobbet på hotellet i Arlanda. På väg in till stan för att träffa vänner i sommarvärmen. Med en här låten blev det lätt att jag gasade på. Funkar som när jag springer också. den kom på radion när jag var ute och sprang i söndags och då ökade jag farten och tog mig hem!

Jag har slutat jobab för idag, och sitter här och tar igen mig med en apelsin och lyssnar på ovan nämnda sång på spotify. Jag ska ner på stan idag, för att gå på teater med mamma och systrarna. Men innan dess ska jag gå på stan lite, köpa födelsedagspresent, leta efter bra kokosfett till håret….kanske hoppa in på drop inklipp också, om jag vågar. Jag har inte tvättat håret med schampoo på länge nu, men vet itne om jag orlar ge mig in i någon diskussion om schampoo med någon frisör.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply