Middag på Le Parc

 

Åke fyllde jämnt häromdagen och bjöd oss på Le Parc. Vi var ett gäng på 16 personer. Så himla ofta är inte jag på restaurang så det kändes ju väldigt lyxigt att få ta med sig familjen, träffa resten av gänget och äta en god middag. Åke är en väldigt varm och generös person och jag är så glad att mamma har honom. Det är härligt att få vara del av en större enhet också. Vi umgås inte med så stora delar av vare sig mammas eller pappas släkt, så jag uppskattar denna ”extended family”.

Barnen tyckte också om besöket. Härligt att gosa med Alma, leka med småkillarna, sitta i Camillas knä, spela lite på iPaden, göra några korsord. Noria kom direkt från sitt kalas, och hade godis som hon bjöd på och en röd näsa att låna ut!

Sedan promenerade vi över till Camilla och åt tårta. Barnen lekte vidare, och vid halv 9 började vi ta oss hemåt med buss. Vilmer somnade på stört efter sagan. Noria somnade i mitt knä på två röda.


Apropå mat: nu leder jag med en röst i mathems fototävling. Det verkar bara vara 9 som är med och inte   så många som röstar, konstigt 🙂 Men om nu allt är i sin ordning, och inte så att jag missat något vore det ju väldigt roligt att vinna. Så snäääälla rösta 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply