Milon på MyTraining

Idag var gymmet öppet igen, jippi hurra 🙂 Jag har längtat i tre dagar!

Idag körde jag 2 varv i Milon-cirkeln och sedan rodde jag lite och slet i crosstrainern ett tag.

Milon passar mig just nu. Det är helt enkelt en serie med maskiner som man kör 1 minut var på, förutom två konditionsmaskiner som man står 4 minuter på. Det blir totalt 17.5 minut per varv och maskinerna håller koll på tiden. Maskinerna är inställda efter mig. man börjar med att stick in sitt kort och så ställs det in. Om jag vill öka motståndet gör jag det och så ligger det kvar till nästa gång. Instruktörerna kan kolla upp vad jag gör och att jag faktiskt utvecklas också, och det gillar jag. Maskinerna är behagliga och i och med att allt är inställt efter mig så gör inget ont heller.

Jag ska försöka träna i den 2-3 (1 eller 2 varv per gång) gånger varje vecka. 2 gånger har jag lovat MyTraining på mitt startcoachningtillfälle!  Målet med min träning under 2014 är att just träna regelbundet. Jag ska öka styrka och kondition och få bättre hållning.

har du också ett mål med din träning 2014? Vad är det? Skriv gärna här, men kanske också på Helhetshälsas facebooksida, så kan du vinna ett nyårspaket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply