Tråkigt med sjukdomar!

Det jag sett fram emot allra mest med att vara ledig är att det då finns tid att umgås och göra utflykter. Det är liksom sånt jag går runt på. Arbeta och umgås med vänner och familj. Göra utflykter, vara spontan och bjuda på fika, dra iväg med familjen på restaurang, på bio, på museum. Jag längtar inte efter sovmorgon, att gå i myskläder en hel dag, att ligga i soffan och bara kolla TV timme efter timme. Så hittills har detta jullov inte varit direkt kul!

Halsfluss för Noria, magsjuka för barnen och Janen också fast lite senare. Så jag fortsätter med mina ställa in-sms, eftersom man ju bör vara försiktig även efteråt. Jag blir aldrig magsjuk men nu har 3/4 av familjen fått det, så vi får väl se det kommande dygnet. Ute regnar det bara, så att motivera barnen till utelek är svårt, jag vill knappt titta ut på skiten ens. Det första Vilmer sa i morse var- jippi idag får jag leka igen! Sorry grabben, men nej, och inte kan vi åka till mormor och Åke och sova över heller….Men har ingen mer blivit sjuk så kan vi i alla fall skicka barnen med mormor och Åke för att få sin julklappsupplevelse imorgon. Håll tummarna för oss 🙂

Jag får väl riva ut ett till rum, städa skafferiet och röja i garderoben, men vet också att jag riskerar att hamna framför datorn- i hopp om att något kul ska hända där ute i cyberrymden.

Och så får jag tävla, i hopp om en och annan överraskning där:

Hos Easy Babies finns en tävling där man kan vinna presentkort hos Wimdu, som är en global bostadsuthyrare. Det blir väl friskare tider än dessa och då kan en minitrip någonstans vara kul.

Hos Liniz kan man vinna en härlig familjefrukost på Alfonhotellet. Dit åker jag också gärna 🙂 Hon har också en Wimdu-tävling som jag också deltar i.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply