Lång dag

Idag har Jan vabbat med Vilmer. Noria fick också vara hemma, lite vila och pyssel gynnar nog henne också. Kanske slipper hon dra på sig någon förskolesmitta som finns där just dessa dagar. Nu är det bara att hoppas att hon klarar sig från Vilmers infektion.

Vilmer är mycket piggare idag. Men han har tur och kommer att få en vilodag till. Jag kör dem till deras fina farmor imorgon bitte. Hon kör dem tillbaka efter lunch, Carro tar över här hemma tills jag kommer från kursen vid halv 5. Jag har kurs och Jan utbildning- mycket bra att få hjälp fråm nära och kära sådana dagar.

Idag kom jag hem kl 18.15- lite trött efter att ha varit mycket vaken i natt. Vilmer yrade i sömnen, till och från fram till halv 2.

God middag fanns på bordet när jag kom hem….kyckling lindad i bacon med färskost, rosmarin och grädde. När jag skulle värma på det tog jag lite av tapaskryddan ovanpå, mycket gott. Nu ska jag sätta mig och göra min slutrapport till Buzzador om vad jag tycker om Santa Marias tapas och hur buzzningen gått. Har du provat produkterna månne?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Lång dag

  1. Teres
    29 november, 2011 at 21:41 (13 år ago)

    Sköt om er kram från klanen Björner

Leave a Reply