Mina första cake pops

Cake pops

Jag kan konstatera att det var svårare än det ser ut. Jag tänkte göra sådana till Norias födelsedag men bestämde mig för att prova idag på Mors Dag. Bilden ovan kommer från receptet. Mina visas på bild senare!

Igår bakade vi en kaka, efter deKt här receptet. Idag blandade jag i kladdet. Jag hade lite nötkräm och lite snöfrisk (färskost). Jag smälte vit choklad och färgade den med röd hushållsfärg. Sedan skulle man doppa. Det gick inte, kakan ramlade av pinnen. Jag provade att rulla, men kakan smälte. Undrar så smått vad jag gjorde för fel. De ser lite sorgliga ut, men går säkert att äta ändå. Nu måste jag göra fler, måste träna 🙂

Cakepops görs alltså av någon typ av kaka, tex sockerkaka som mixas/smulas och blandas med något kladdigt och sedan doppas i choklad.

Har du lyckats med cake pops?

Jag har kollat på cake pops på google bilder, vilka underbara grejer en del lyckas göra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply