Mjuka, sköra, ljusa ränder i naglarna

20140728-122746-44866699.jpg

Mina naglar växer bra den här sommaren. Jag har ätit MSM regelbundet och jag tror det har hjälpt till. Men förr eller senare går de av. Jag har ränder i dem, transparenta ränder som liksom börjar vid roten. Det känns inget utanpå, alltså inte räfflor. Men man ser hur mycket mjukare de är där och det är ofta där de sedan går sönder om jag slår emot något eller råkar böja fel.

Jag behöver inte ha långa naglar egentligen, men jag vill ha friska naglar. Har jag lite naglar har jag lättare att låta bli att pilla och bita också.

Så vad göra åt ränderna, är det någon som har tips. Givetvis är det alltid bra med olja på naglarna, att inte ha dem i blöt för ofta men hur lätt och kul är det nu 🙂 Sedan ska man inte använda dem som verktyg mm. Det är just det där med ränderna jag funderar på. Vad är det för brist jag har?

Ny mandelolja ska jag börja med att köpa. Bodystore har några varianter som jag är bekant med. Tex Föllinge och Crearome. Hemma har jag Weledas Almond ansiktolja – funkar säkert också finfint 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply