Mosters hjärtan

   

  

  

  

 Vi har haft äran att ha våra små älsklingar här sedan i eftermiddags. Det är första gången som båda sover över och det har gått rysligt bra hittills. Det var så mysigt! Nu ska vi se till att detta görs om fler gånger, så att Carro och Henke kommer iväg på lite grejer ihop.

Det är en sann glädje att få vara moster. Det är liksom barn som man älskar till månen och tillbaka, samtidigt som man inte behöver vara så där som man är som förälder, man kan liksom smacka på och göra allt man vill med dem en kväll! Jag har fått mig flera goda skratt, så befriande!

Jag hade lite glömt bort hur ansträngande det är att läsa Mamma Mu-böcker, den där Kråkan är inte att leka med. Jag kraxar värre än originalet nu. Och så hade jag glömt bort hur varma barn som ska somna är. Men det gick fint. Barnen somnade och moster höll sig vaken. Nu får vi se om moster håller sig vaken hela natten eller om hon kommer att somna. Jag vet att jag kommer att stå i givakt i hallen om de bara råkar hosta till lite. Men det får det vara värt, jag älskar att få vara moster och se efter dessa gryn i natt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply