Mot Stockhom halvmarathon

Jag vann som sagt en startplats till Stockholm halvmarathon hos Snabba fötter Kenth och Craft sportswear. Och har man en startplats så springer man! Och sk man springa lär man vara förberedd. Springa gör jag ju året runt men för att en halvmara ska kännas kul och bekväm gäller det att ha några långpass i benen.

Jag älskar att springa, men oftast blir det pass runt 5-7 km om jag inte har fått motivationen att springa längre pga kommande lopp. Och senaste tiden har den motivationen faktiskt kommit. Det känns lättare och lättare att springa längre än det vanliga. Jag är ännu inte uppe i mer än17 km men det är långt kvar 🙂

På bilden ovan är det inte jag utan Helena. Henne är det bra att ha när man ska försöka beta av km. Sista vi sprang ihop blev det 17 stycken 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Mot Stockhom halvmarathon

  1. Helena
    1 september, 2019 at 22:28 (5 år ago)

    Det är så härligt att springa tillsammans med dig! Du är alltid glad. Du är urstark och snabb! En ynnest att ha lära känna dig och få göra dig sällskap

  2. Hanna
    3 september, 2019 at 19:03 (5 år ago)

    Tack snälla du!

Leave a Reply