Uppsala Night Run 2019

http://hanna.fornhem.se/wp-content/uppladdat/img_6252.mov

Hela dagen har jag gått med en så positiv känsla i kroppen, lite som efter en lyckad fest. Jag hade så stora förväntningar på loppet att risken att bli besviken är stor men icke. Det skulle vara på vädret då, men tack och lov blev det inget regn efter att vi kommit.

Jag springer ju många lopp varje år, lätt över tio stycken och kan nog säga att det här var topp 3. Banan var riktigt kul, jag älskar att springa i stan och jag älskar att man liksom sprang kringelikrokar och såg löpare som ligger både före och efter en själv. Överallt, utom möjligen första backen upp bakom Birger jarl, var det gott om plats. Så första kilometern tog 5.50 min, men sedan kunde jag springa på.

Starten var häftig, med fyrverkerier och ompa ompa. Actic ledde uppvärmning med BodyCombat!! Det var sedan folket med banan och jag var på så bra humör när jag upptäckte att folk bara stod så applåderade jag istället och fick igång publiken då och då. Kul med lite lokala höjdpunkter som OD-kören och Pelle Svanslös! Mål gången var riktigt snygg kul att man satsar på sådana detaljer. Jag hoppas så att det här blir en tradition i stan. Vi kommer!

Loppet då, hur gick det? Riktigt bra gick det. Jag lyckades jobba in tidsförlusten i början och gick i mål på 50.34, nytt personbästa på milen. Ändå hade jag inte tagit ut mig till Max utan sätt till att njuta också. Inte så flåsig, inte så hög puls och inte ont någonstans. Så jag är jäkligt nöjd. Och så himla roligt att springa alla fyra. Barnen sprang 5 km och följde sedan 10 km loppet.

Jag fick massage av Peter på Björks friskvård innan loppet. Det finns en liten känning i vänster vad som han hjälpt mig med förut. Han är verkligen super duktig och jättetrevlig. Noria vågade sig dit efteråt och njöt av massage också. Jag uppskattar att det finns massagemöjligheter på lopp.

Tack till arrangörer för att det äntligen kommer ett riktigt bra lopp till Uppsala.

 

https://www.unt.se/nyheter/uppsala/lopsugna-uppsalabor-intog-city-5389913.aspx
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/uppsala-night-run-ikvall-sa-paverkas-trafiken

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply