My Training Uppsala

IMG_0242.JPG

Idag är det ett år sedan jag skrev på för medlemskap på My Training, när de hade öppet hus inför öppningen den 11 december. Jag har så klart haft vissa perioder när jag tränat mindre där, t ex under utvecklingssamtalperioden i våras, när jag varit krasslig i luftrören och när jag satsat på löpningen flera dagar i veckan. Men är nöjd med mina 142 registrerade incheckningar. Tror att det är någon gång till jag varit dit när datorn inte registrerat men vad då en gång mer eller mindre 🙂 Nästan 150 gånger på 52 veckor är väl bra! För att vara mig 🙂

Häromdagen betalade jag in årsavgiften för nästa år. Jag är nöjd med stället, och ser fram emot ett till år. Jag ska ta itu med Milon igen, efter en alldeles för lång period utan. Jag har helt enkelt ägnat mig åt annat när jag varit där.

Det är klart att det finns vissa saker jag kanske saknar, men det är verkligen småsaker, för på det hela taget är jag jättenöjd. Samma fina kvalitet som när det öppnades och samma trevliga personal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply