Mycket nu!

Förra helgen hade vi inga planer. Denna helgen är fullpackad, nästan ändå fram till torsdag tom. Igår innan veckans sista föräldrasamtal kände jag att jag andades på tok för fort och fick lägga mig på soffan i klassrummet en stund. När jag kom hem tog jag ett bad och lyckades komma ner i varv.

Var ut och tog ett glas och en bit mat med Alec och Tina igår. Mycket trevligt! Vi var på Stationen först, och sedan på Plock.  Lite trött så klart men höll mig vaken. Jag tog bara ett glas vin och en Baileys coffee,  eftersom jag ska köra bil på förmiddagen, måste helt enkelt göra en hel del inköp nu. Ute i sista minuten, men så blev det eftersom Noria var så trött när jag hämtade henne i torsdags då jag hade tänkt ta med barnen och handla medan Jan var med jobbet på julbord och konsert. Jag var rädd att hon skulle bli sjuk, men hon var bara väldigt trött.

Så nu blir det en snabbfrukost, sedan Gränby. Kl 15 ska vi vara hos mamma för att fira lill-jul. De reser bort över jul, så ska vi hinna ses alla får det bli idag. Ser fram emot god mat och trevligt sällskap 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply