Mysig stund på stan

 

    

Lunch på MAX, wow liksom-barnen överlyckliga för så ofta äter de inte hamburgare. Sälv tog jag bara en delifreshburgare. Svårt det där med smarta val, för nu gjorde jag ett smart val men är liksom fortfarande sugen efteråt, för så god är den inte. När vi satt där insåg vi att det nog var idag det var påskkäringsjippo på Vaksala torg. För mig är påskafton en dag för påskkäringar, men visst, vi satte igång och löste det. Lite läppstift och kajalpenna på kinderna så var vi redo. Jan kom förbi på lunchen och lämnade sin halsduk.

Sedan en stund på Upplandsmuseet, där barnen lekte i Pettson-hörnan och kollade runt bland utställningarna. Blev lite förvånad över hur mycket Vilmer minns. Han har varit där med oss förut så klart, och mindes massor som han försökte förklara för Noria.

Avslutade dagen med promenad till UKK där vi kollade in utsikten i väntan på att klockan skulle bli lite mer än 14, då det skulle börja. Trollkarl, dansande kycklingar, lite sång och så utdelning av påskägg, sedan buss hem. Nu går vi nog inte ut mer idag, om vi inte får något annat trevligt erbjudande om aktivitet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Mysig stund på stan

  1. Susanne
    5 april, 2012 at 18:11 (12 år ago)

    Skärtorsdagen är påskkärring-dag för mig… Men vet att det brukar komma några på lördagen också… Man får vara lite förberedd ;). Hörde ni hade besök av en liten gumma och en påskgubbe?!? De knackade på hos 4 st som de kände, mer vågade dom inte. Men för mig var dom såååå söta! 😉

  2. Hanna
    5 april, 2012 at 18:14 (12 år ago)

    De var så söta så, och artiga. Godis ville de ha, men sa inget om det förrän jag frågat!

Leave a Reply