Mysstund

Vilmer har börjat be om att få vara uppe lite. Det verkar betyda mycket för honom att få vara upp en stund efter att Noria gått och lagt sig. Idag bad han om att få s lite av postkodmiljonären men det blir ju svårt. Jag erbjöd honom att se bröllopsprogrammet på tv4 med mig istället och trodde inte han skulle nappa 🙂 han blir ju så attans generad när det blir kyssar på tv 🙂

Men han kröp ner i sängen och gosade. Så skönt att få lite kvalitetstid så där bara han och jag. Han började då prata om bröllop och kärlek och jag skrattade så jag höll på att dö när han sa ”Jag tror jag ska kräkas” rätt vad det var. Blir han en sådan där som inte vill planera sitt eget bröllop alls. Sedan vill han prata om alla sorters äktenskap. han har verkligen nappat på det där att tjej och tjej också kan gifta sig och kille och kille. Han är lite upprörd över att hans kompis på förskolan inte köper det utan bestämt hävdar att det måste vara tjej och kille, annars måste en låtsas vara det andra könet. Blir allt lite stolt jag, när jag inser att han inte verkar lägger någon värdering i det. Vilket väl inte är så konstigt, när jag och Jan inte heller gör det. Vi brukar ha för vana att inte alltid prata om ”när du blir stor och gifter dig med en tjej” utan mer som att ”om du blir kär när du blir stor….”

Sedan tillägger han att det kan bli svårt att få barn om man är samma. För så pass har han greppat att det ju behövs en av varje till det. ”Men då kan man adoptera, om man gärna vill ha ett barn” är hans svar på det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply