Nyklippt

Idag har skolan haft melodifestival på V-Dala. Jan har varit hemma och vabbat och trots att tanken var att jag skulle skunda mig hem för att han skulle hinna in, så slapp jag. Han kunde jobba hemifrån och hann det han skulle och tyckte j ag skulle ta det lite lugnt på stan ett tag. Det behövde jag! Varit så mycket ett tag nu, känt mig lätt jagad från det att jag vaknade.

Det slog mig direkt att jag skulle förska hitta drop in-tid hos någon frissa. Jag klippte mig för inte så länge sedan på Gränby och bad om att få allt slitet bortklippt. Men hon tog för lite. Redan på väg hem såg jag kluvna toppar, fast hon sa att hon tagit allt som behövdes.

Hittade tid på Drottninggatan. Jättetrevlig tjej som fattade vad jag ville med håret. Jag är jättenöjd. Visserligen rykte en hel del av, jag som äntligen fått ut lite. Men hon tog det som behövdes och lite till, precis som jag sa. Annars så tyckte hon att mitt hår hade bra kvalitet, med ett sådant som nog inte kan bli så långt. Precis vad jag själv trott.

Ser du någon skillnad? Det gjorde inte familjen 🙂

Före och efter-bild här ovan. Första bilden togs i förmiddags, innan jag sprayades med guldspray av några av elever.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply