Noria är en katt

Noria vill ofta vara katt. Ett bra argument att få henne att äta är att katter tycker om just det. Eller kom och sov och kramas nu så ska jag killa dig bakom öronen. Hon vill ha morrhår och rosa nos och är söt som socker. Men idag var hon så bestämt. hon skulle ha mjölk i fat. Sedan bad hon om kattmat också, men då satte jag stopp. Vare sig hon menar kattmat eller äta som en katt.

Hon tog en omega 3-tablett och stank fisk. Jag frågade om det inte smakade illa. Nej, inte för katter fick jag till svar. Tänk om hon blir så den där kattkvinnan, som opererar sig till katt 🙂

Det är nog bra att klä ut sig lite, vara någon annan för en dag. Det här ska vi spela på. Nu ska jag fixa öron, täntke jag. Hellre katt än prinsessa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply