Noria sover borta

I natt ska Noria sova hos mamma. På så vis får hon en extra vilodag imorgon. Det hade annars varit lite svårt att veta om hon är redo för förskolan eller ej. Maxtempen idag har varit 37.8, i morse. Hon har varit pigg, men det är en helt annan sak att orka sitta med pärlplattor, spela spel, kolla film osv och att orka en hel dag på förskolan. Nu slipper vi ta ställning. Hon är med mamma på förmiddagen, äter lunch med henne och så tar de en promenad hit vid lunch och då kommer farmor och är med Noria under eftermiddagen tills jag eller Jan kommer hem. Suveränt att de ställer upp, så tacksamma!

Hon var så mallig när mormor frågade om hon ville komma och sova också. Nu på en gång skulle det ske, och visst skulle jag åka då. Hon packade väskan med pyjamas och gosedjur och så fort vi kom fram så motade hon ut mig. Puss puss mamma, gå nu!

Hon sov borta för allra första gången i somras. Jag har tänkt att vi kanske väntade för länge, att det kanske skulle bli svårt för henne sedan, men har ändrat mig. Att hon alltid haft oss nära har kanske gjort att hon är trygg nog att sova borta nu. Åtminstone verkar det inte ha satt käppar i hjulet. Hoppas det går bra för dem i natt!

Jag har passat på att sy nya gardiner till henne, så hon blir nog förvånad när hon kommer hem. Jag återanvände ett påslakan jag köpt för läge sedan. Hon har bara använt det några gånger, och har flera mer populära sängkläder, så det kändes som ett bra alternativ till att gå och köpa tyg. Jag slvarvade något galet när jag sydde dem dock. Men det får duga en stund, har inte tid direkt. Jag rättar till det senare 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply