Ny belöning! Vinn en buff

Det är roligt att starta små tävlingar och att ge ut belöningar då och då! När jag själv bestämde mig för att springa en mil i veckan hela året blev jag förvånad över frågan om jag inte kunde starta en grupp. Jag gjorde det direkt och det är ju himla skoj att flerän jag vill dela sina rundor och tankar där ibland.

Man kan när som helst hoppa in. Min mil denna vecka är ju inte samma som 52 mil om året och så tänekr man att året ju är slut snart. Nej, denna utmaning funkar att starta när som helst, veckorna fortsätter ju att dyka upp efter nyår också.

Nu är det dags för en ny belöning! Till dig som redan är med eller som vill haka på. Man måste inte gå med i fb-gruppen men man får om man vill. Belöningen den här gången är en buff med texten I’m a runner. Jag har en egen, eftersom jag fick den efter ett I’m a runner-lopp för ett tag sedan. Sista loppet (jag sprang alla 6 i år) fick jag en till och det är den jag tänkte skicka vidare till någon.

Vill du ha chansen att få denna buff? Välj då en eller flera punkter nedan. Man kan:

 • lägga upp en bild på instagram och tagga med #imarunner och #minmildennavecka
 • skriva en kommentar här, där du berättar om din senaste löprunda
 • gå med i gruppen och skriva något under motsvarande bild där
 • hitta på något eget 😉

Jag meddelar vem som får buffen om en vecka ungefär. Under tiden tycker jag att du ska fundera på om inte du också ska springa I’m a runnerloppet nästa år. Det är supertrevligt och Linda (I’m a runner) är en bra coach och inspiratör om man letar efter en sådan!

Lycka till med löpningen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Ny belöning! Vinn en buff

 1. Åsa
  25 november, 2017 at 17:01 (7 år ago)

  Igår tog jag hästen med på min löprunda. Då blev det intervaller.. 5 x 1 km med 0.5 km gåpaus mellan. Sammanlagt var vi ute i 8.5 km. Därmed var veckans mil klar och en buff är alltid bra att ha

 2. Anna-Maria
  25 november, 2017 at 17:06 (7 år ago)

  Mina milaveckor lyser med sin frånvaro, livet har kommit emellan, men i torsdags befann jag mig på Hotell skansen i Båstad och då blev det 30 min på crosstrainer, 30 min styrketräning och avslut med bastu och inte mindre än TVÅ dopp i havet ❄️

Leave a Reply