Omelettrullar med kräftor och västerbotten

 

Omelett måste det finnas på julbordet, om jag lagar. Eller ägg i alla fall, helst både omelett och ägghalvor. Ägghalvorna gör jag imorgon (men kokar äggen idag) men omelettrullen är fixad och ligger i kylen. den ska bara värmas imorgon så osten inuti smälter lite.

3 ägg, 2 msk vispgrädde, lite riven västerbottensost och vitpeppar vispades och stektes i rejält med smör. Ställde sedan in hela stekpannan under grillen i ugnen så det skulle stanna ovanpå också, utan risk att jag skulle ha sönder den.

Jag skar ett gäng kräftstjärtar i småbitar och blandade med dill, lite majonnäs, 34% creme fraisch, salt och lite västerbottensost till en tjock röra som jag la på äggen och rullade ihop.

Imorgon, medan jag varmhåller köttbullar och prinskorv, får rullen åka med i ugnen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply