Över förväntan.

Det har varit en händelserik eftermiddag, dock helt utan stress. Middagen var över förväntan. Det fanns kanske inte massor att välja mellan men den var hälsosam och god. Det fanns massor med råkost, så det blev det för min del. Till det tog jag, liksom resten av familjen spett. Barnen var jättehungriga och åt som vargar. Inte bara mycket, utan rovdjurslikt, men spetten i handen. So what, strunt i bordsskick idag, de njöt!

Efter maten lekte de lite i lekrummet, men det var ingen hit. Noria fick kämpa mot en liten trotsig finnig pojke, eller jag menar finskpojke. Hon blev helt förtvivlad när hon itne fick stänga dörren till lekstugan. Vi gav upp och gick till rummet. det har ju varit fullt med intryck hela dagen, så Djungelboken och lite frukt skulle nog göra susen. De sover nu i sina sängar.

Både jag och Jan har hunnit träna i gymmet. Reser man med barn måste man ju turas om, så n är med barnen. det gäller ju både träning och behandlingar, men det kommer nog funka. jag vill itne lämna dem i lekrummet med någon nanny som inte talar svenska. Det var skönt att träna. Jag sprang litepå löpbandet, rodde min km och körde några maskiner. Dock visste jag ju att Jan väntade i bastun med miniskumpan. Vi har, av någon anledning, fått sviten till samma pris som familjerumemt. Vi visste det innan dock, och var förberedda på att det skulle finnas bastu på hotellrummet. Noria bastade en stund med innan hon somnade, med öppen dörr dock. Skumpan köpte jag på båten. Den var himla god, så jag köper nog några småflaskor med mig hem. Det kan vara kul att ha 1 dl var att skåla i vid trevliga tillfällen. Har man bara stora flaskor kanske man inte unnar sig att öppna en. Nu blir det nog sängen. Jag har bara upplösningen av min bok kvar, ”Honungsfällan” av Unni Lundell. Mycket bra. God natt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply