Packning till Vårmilen

Imorgon är det dags för Vårmilen. Jag har inte sprungit sedan i tisdags då jag varit hes och snorig. Vi får se hur det går. Det är Vårmilen imorgon, sedan Blodomloppet 19/5 och Göteborgsvarvet 21/5. Jag som inte hunnit med något riktigt långpass än, när förkylning kom i vägen….

Det kommer att bli varmt imorgon. Jag åker bil dit, men vill inte ha med så mycket att bära på, eftersom Jan och barnen inte är med och kan ta hand om det medan jag springer. Med lite packning, byter om hemma, så behöver jag inte ta mig till väskinlämningen, tror jag. Vi åker redan 7.30 så jag packar ordning nu ikväll, innan jag slänger mig i soffan. Där lär jag somna tidigt, då jag vaknade av solen och hosta redan kl 6 i morse.

Vita Coco, den här gången naturell. Annars är min favorit den med ananas. Jag dricker i princip bara kokosvatten på sommaren, när det är riktigt varmt. Kokosvattnet måste vara kallt, annars blir det lite jolmigt. Kallt är det riktigt gott, och gör sig dessutom mycket bra i diverse blandade drycker, typ smoothie, med juice, ihop med celsius eller mineralvatten.

FlipBelt med vattenflaska. Skulle jag glömma den är jag död. Jag måste ha ljud i lurarna, måste ha mobilen med. Hatar att ha något på armarna, då jag springer snett då. Älskar att FLipBelt sitter tight och att jag då kan ha värdesaker utan att behöva bry mig om inlämning av sådant. I flaskan har jag bara vatten, då de flesta drycker smakar illa om de blir för varma mot huden i solen. Det bjuds på vatten längs vägen men jag har så svårt att springa och dricka ur mugg samtidigt, lättare med flaska. Och stannar jag har jag svårt att komma igång igen. Inte för att det måste gå fort, jag är ju bara en glad amatör, men jag vill ändå springa runt.

Gococo, kompressionsstrumpor. Jag tycker om att känna att mina vader sitter där de sitter. Det håller in och åt lite lagom mycket, och dessutom känner jag att det är bra för återhämtningen att ha dem på sig hela tiden tills jag kommer hem till duschen igen.

Froosh. I år tar jag med mig en smoothie att dricka innan loppet. Mättar lite lagom. Hittade till bra pris när jag handlade efter Gropen Exteme, en tia är den ju värd 🙂

MSM. Tar med mig 2-3 kapslar att ta innan loppet. I vanliga fall tar jag MSM morgon och kväll, underhåller liksom, för knäna mm. Nu tänkte jag ta dem för den uppiggande effekten precis innan loppet.

Clif bar. Den håller nog bra att ha liggande till efter loppet. Många bars är med choklad som smälter i värmen. Den här är god, som fikabröd!

Rostade ekonötter från PriMaten. Det låg sådana småpåsar i goodiebagen från I’m a runnerloppet och min låg kvar i skåpet. Det blir toppen. jag älskar nötter i alla former, knaprar nog gärna i mig dessa innan. Bra med lite salt i värmen. Får mig att tänka på att jag måste köpa hem små saltgurkor om den här värmen tänker hålla i sig.

Och så mina vanliga löaprtight, med lite shape som sitter åt lite. Asics-skorna som jag älskar, men som kanske snart borde bytas ut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply