Påskägget för 4 år sedan

Jag minns det påskägg jag fick på påskafton för 4 år sedan. Vilmer var sjuk, ett halvår gammal med segdragen magsjuka. jag tyckte han såg så tunn ut och trots att han drack blev det inte bättre. Mitt eget blodsockret var lågt och nervositeten hög och jag visste ju att ett påskäggg fanns till mig, från Jan, på hyllan i hallen. Han väntade och väntade och jag fattade inte varför. Så jag sa ”Skulle behöva det där godiset nu” i samma veva som vi ringde barnakuten och bestämde att vi skulle åka in med Vilmer. När jag öppnade påskägget låg det en ring i!! En frieriring! Till mig!! Jan hade väntat in rätta tillfällen som itne ville infinna sig med sjuk bebis. Han gick ner på knä och friade.

Jag sa ja så klart och så for vi in till akuten! När han friskat till vår lille pojk började vi planera bröllopet som vi hade bara några månader senare.

Slå det påskägget om du kan!! Kom igen, berätta vad är det bästa du fått i ett påskägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Påskägget för 4 år sedan

  1. Sandra
    4 april, 2010 at 07:47 (14 år ago)

    Vad gulligt!:-) Här ger vi inte påskägg till varandra så det finns inget spännande innehåll att berätta om!:-)

  2. Syster Carro
    4 april, 2010 at 12:31 (14 år ago)

    Samma här verkar de som =) Letat och letat men inget påskägg hittar jag… Men jag vet hur jag löser de hela, köper mej ett eget ägg i form av något fint. Till mej slälv! =) Kommer ihåg den där påsken, lillkillen var riktigt sjuk! P.s. ett fantastiskt bröllop hade ni! D.s.

Leave a Reply