Buseftermiddag

Jag och Noria var ute och gick idag. Noria slocknade dock i vagnen och sov sött ett tag. När vi kom tillbaka ringde grannen som sedan kom över med barnen och lekte. Vi käkade skinksmörgås och drack kaffe och barnen lekte. Vilmer ha nog skaffat sig en ny god vän.

När de gått åt vi rester från lunchen och medan vi dukade av det knackade det på dörren. Linda och hennes pojkar smet från påskmiddagen i Slavsta och kom förbi och sa glad påsk. Med sig hade Linda en jättefin blomma, min första påskblomma det här året, tror jag minsann. Grabbarna lekte. Vilmer blev lite lätt överspeedad och behövde en promenad, så vi följde med dem tillbaka. Han ville leka mer med dem, och hoppas på en träff med em också snart igen. Hög röd i ansiktet sitter han nu och kollar tv. Eller sitter ska jag itne säga, han klättrar runt i soffan. Så går det efter en dag full med aktiviteter och påskgodis. Nu kan man bara hoppas att han somnar bra och sover lugnt i natt. Jag måste säga att jag längtar efter lite tystnad. När barnet somnat ska vi se en beckfilm och bara sitta i soffan.

Jag har kämpat med snön idag, och armarna är helt slut. Jag har gett mig fasen på att snön ska vara borta från tomten innan imorgon kväll, så jag har skyfflat hit och dit, sopat runt och plattat till, krossat is hällt ut snö i solen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply