Påskgodis med stevia Sweet Drops från SweetLeaf

IMG_8482 (Large)

Vabbar idag! Noria har varit febrig sedan i fredags så det kändes skönt att komma hem igår kväll och kunna mysa lite ihop innan hon somnade. Hon är nog feberfri idag men trött och snorig och går inte många meter. Vi får väl se vart det bär framåt eftermiddagen. Hon är i alla fall glad och kaffesugen 🙂

Jag själv startade dagen med ett test av stevia. Jag ska prova fram ett påskgodisrecept och tyckte det passade fint att testa just idag, när jag är hemma och dessutom inte varit i köket på flera dagar. Det blev faktiskt bra och därför passar jag på att tipsa om det.

1.5 dl mandelmjöl
0.5 dl kokosflingor
3-4 droppar stevia Sweetleaf sweet drops vanilj
gul hushållsfärg
1.5 msk vispgrädde 

Knåda till en boll. Låt dra ihop sig lite innan du delar i 8 små kulor och formar dem som små ägg. Smält mörk fin choklad, din egen favorit. Är det en sockerfri kan du söta lite med sweet drops choklad eller engelsk toffee. Dekorera och låt stelna lite. Förvaras i kylen.

Sweet Drops flytande stevia . En flaska är väldigt dryg och räcker till att söta upp till 60 liter dryck. Steviadropparna innehåller inga kalorier och har ett glykemiskt index på 0. Inga kemiska ämnen har använts under odling eller produktion av dropparna.

  • Fria från kalorier
  • GI-värde 0
  • Innehåller inga kolhydrater
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply