Vill vinna anti-shake på 56kilo

screendump 2013-03-04 kl. 09.09.25

Bilden kommer från 56kilo

Jag har aldrig varit en bra löpare. Jag vet inte varför egentligen. Jag tror att jag andas fel och får ont i luftrören. Jag har fel teknik och får ont i knäna. Jag har för höga krav på mig själv och blir besviken och uttråkad. MEN jag vill göra något åt det! jag blev lite peppad nu av att ganska smidigt ha sprungit nästan 25 minuter på löpbandet igår. Jag vill springa mer. Och helst vill jag springa utomhus. Men jag behöver bättre skor och jag vill gärna ha byxor som håller in magen. Det är inte så skönt när det slår 🙂

56 kilo har en grym tävling just nu som jag självklart måste ställa upp i. Där kan man vinna just anti-shakebyxor och annat fint från Röhnisch. Tävlingen hittar du här. Vinner jag lovar jag att jag ska skena runt halva stan och visa upp kläderna 🙂

Jag drömmer om att få åka på någon typ av träningsläger. Inte ett sådant för vältränade direkt, utan ett ställe där man kan plocka lite av varje- gymma, vattengympa, promenader i grupp, ledarledda pass mm samtidigt som man får chans att umgås och äta gott. Ungefär som på kurorten fast längre tid 🙂 Jag tränar bäst om jag får variation och på nytt ställe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply