Pocketogram och prinsessor

När prinsessor fyller år (inbunden)

Jag gick och vann en tävling hos Klackarna i taket för ett tag sedan. Jag vann en kod till ett pocketogram. Detta såg jag till att skicka iväg idag. Jag skriver inte mer här nu….det måste ju bli en överraskning för den som får en present av mig!

Apropå böcker så gick jag till bokbussen nyss. Det är väl en fantastisk service det. Bussen stannar bara en liten bit från vår infart. Alltid bra hjälp från personalen som tar dit de böcker jag vill ha, eller hjälper till att fundera ut bra titlar till nästa vecka- både till jobbet och hem. Jag lånade idag hem 3 ljudböcker till mig och Håkan Bråkans skräckbok till Vilmer. Han har absolut börjat se glädjen i kapitelböcker. han kurar ner sig i våra duntäcken och bara lyssnar. De vill alltid ha saga. Ibland frågar vi om de vill se klart ett program på TV istället för saga, men de väljer i princip alltid saga. Och vi läser så gärna så. Det är jättemysigt. Ibland läser vi för båda barnen, men oftast tar vi varsitt barn och läser i varsitt rum.

En kul bok jag och Noria läste igår var När prinsessor fyller år. Hon är lite intresserad av prinsessor nu, Noria och det vill man ju väga upp med något matnyttigt. Fåniga, välkammade och jagsvaga prinsessor göra sig icke besväret, här ska det vara tuffa Noria-prinsessor. Den där boken gillade jag. Prinsessan använder sina klackskor till att klättra upp i berget, sidentyget till ballong för att flyga hem igen och boan till något annat väldigt viktigt, typ lian 🙂 Jag undrar om Så gör prinsessor är lika vettig.

Själv lyssnar jag just nu på Blodläge. Vad läser du?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply