Proteinpannkaksmix från Star Nutrition

 För ett bra tag sedan fick jag en påse med proteinpannkaksmix från Bodystore att testa. Den använder jag då och då och gillar den. Jag använder den dock aldrig som den är, säkert därför den håller så länge. Jag drygar helt enkelt ut mixen.

Ikväll passade plättar bra till kvällsfika. Barnen åt tidig och lätt middag innan Vilmers judo. Jag och Noria for till gymmet och sedan samlades flocken igen framåt 20.00.

Jag brukar ta rekommenderad mängd mix och vatten och sedan fylla på med mjölk, lite kokosolja, lite psylliumsfröskal, D-vitamin, ägg, bakpulver och annat som kan passa för stunden, havreprotein, rivna äpplen osv.

Mycket uppskattad kvällsfika!

Apropå D-vitamin, du glömmer väl inte att delta i tävlingen!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Proteinpannkaksmix från Star Nutrition

Leave a Reply