Regnig löpning, Lidingöloppet och judo

20140909-212659-77219684.jpg

20140909-212658-77218717.jpg

På måndagar har Vilmer judo, och då är det jag som åker med. Igår var tanken att Noria skulle vara lite själv en stund tills Jan hinner hem (glappar med en kvart ungefär) men vi fick Mostermandan på besök, så de gick till parken under tiden.

Jag sprang under tiden Vilmer tränade. Jag hann springa 42 minuter och hann typ 7.2 km. Sedan ville jag in och se sista minuterna och möta upp med en high five när han var klar. Han tycker verkligen om sin judo i år. Inte så stor grupp ”fortsättare åk 1-3” och han verkar trygg och bekväm med de andra och sig själv.

Jag kände mig riktigt bekvämt med min löpning jag också, trots att det duggregnade. Jag sprang ju 7.7 i lördags också och trodde det skulle känans i höfterna, men inte en krämpa hade jag.

Nästa lopp att fixa är Lidingöloppets 10 km som går av stapeln 28 september. Jag skulle vilja hitta Uppsalas egen ”abborrbacke” att träna i- det är så platt överallt. Jag tror att jag ska utlysa en liten egen tävling. Från och med nu är det okej att någonstans där jag skriver om löpning gissa vilken tid jag lyckas få på Lidingöloppet. Gissa på, någon av dem som vågar sig på att gissa kan få en liten belöning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply