Resfeber!

Vilmer ligger i sin säng och kan inte riktigt sova. Han är nöjd och glad och lyssnar på Mamma Mu, men han har nog resfeber. Sist jag gick in frågade han om det inte var morgon snart. Han hör ju hur vi packar och donar. Barnen ser mest fram emot båtresan. Jan ser mest fram emot att träna och sin vattenmassage. Jag ser mest fram emot min slankande behandling och frukostbufféerna.

Vi har packat ner hembakade bullar och festis till bussresan. Sedan finns det också  pysselböcker,  lite nytt lego och ett nytt pussel för att ha något att pyssla med på hotellrummet och på middagarna så de inte tröttnar så fort. Bär bara datorn ska också med, så jag kan blogga!

För den som är nyfiken är det till Tervise Paradiis vi ska.

Och så några rader om dagens middag. Fläskfilén blev nog några grader för varm egentligen, det gick så fort på slutet. Men den blev saftig och god ändå. Jag hade kramat in flingsalt och provencalska örter och droppade på soya. Det blev quinoa till idag med. Jag har börjat lära mig hur jag sa få den bra och vågar experimentera lite mer. Idag la jag ner massor med fint hackat vitkål och fint skuren röd chilli i kokningen. Parmesan och kryddor på. Det blev över förväntan. Det röda som syns på bilden är dagens  synd, sweet chilli.  Tar gärna emot tips på hur ni piffar till quinoan lite.

Jag har inte vägt mig så jag vet itne vad träning och bra kost har gjort. Däremot provade jag mina jeansleggings och insåg att de gick på lite lättare, så något har skett i alla fall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply