Bulldoft och lugn!

Idag är jag hemma med barnen, sportlov. Jan jobabr idag och halva dagen imorgon, sedan åker vi på spa. Jag har börjat packa så smått och inser att det är en del man vill ha med. Mysiga kläder till dagarna, varma kläder om vi ska ut på promenader i Pärnu, gympakläder och några lite finare kläder till bådresorna och restaurangbesöken på kvällarna, och vagn.  Och så är vi 4 pers. Kan bli en del det!

Vi har bakat bullar idag. De älskar att baka, mina busfrön, och är faktiskt riktigt duktiga på det. Vilmer fick faktiskt till flera bullar. Han kavlade ut, smetade på smör, hällde på kanel och sovker och rullade ihop. Skära vågade han dock inte. Så stolt kille som nu bjöd Noria på bulle och mjölk i sitt rum. Nora kavlade också, smakade, la tillbaka, kavlade igen osv…..så de bullarna får hon äta själv! Nöjda och glada, gott samarbete, mumsigt resultat-sånt mår jag bra av. Så skiter i GI en stund och njuter av en av Vilmers bullar.

Nu ska vi snart ge oss ut i vintersolen. Inte fullt lika kallt idag, men lite blåst, så det blir nog bara en liten sväng. Jag ska bara vänta på att den helstekta fläskfilén i ugnen ska bli klar. Sådan är jag, har jag redan ugnen varm måste jag ”passa på” att göra fler saker. Så idag blir det fläskfilé till middag, i vilken form och med vilka tillbehör får jag fundera vidare på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Bulldoft och lugn!

 1. Pia
  23 februari, 2010 at 12:35 (14 år ago)

  Ibland är BULLAR & MJÖLK allt som behövs för att göra DAGEN BETYDELSEFULL 😉

  Mvh Pia

 2. Hanna
  23 februari, 2010 at 21:20 (14 år ago)

  Javisst, lyx i varagen ska itne underskattas! För barn är sådant lika viktigt. Att få sitta på golvet med bullar och mjölk, en riktig ”inflykt”.

Leave a Reply