Reztart som förmiddagsfika

E2_55_uppdat

Jag åt inte så mycket till frukost idag. Bara en liten tallrik med havregrynsgröt. Istället tänkte jag ta en mango magic till förmiddagsfikat. Då kanske jag håller mig mätt ett tag och inte behöver så mycket till lunch. Det är lite svårt med just skolan hamburgare, då det ju är vitt bröd och pulvermos till. Det får bli en hamburgare och grönsaker, utan bröd och mos!

Den var god. Lagom söt, bra konsistens. Jag var in och kikade i deras shop. Det finns flera olika produkter i deras sortiment. de har bland annat två olika prova-påpaket med lite av varje i.

Det här handlar inte om måltidsersättning eller att gå ner i vikt. Det handlar mer om att få i sig ett bra mellanmål. Ofta framåt eftermiddagen blir nog många lite låga och i just det läget riskerar man att ta till en söt fika. Kanske tom en massa småätande. Sådan är jag också. Och om jag inte tar mellanmålet för att jag gett mig tusan på att inte äta fel så kan jag bli utan och så får man nästan krypa fram till middagsbordet sedan eftersom hungern är för kraftig.

Reztart menar att blodsockret ligger på en jämn nivå och att man håller sig mätt i 3 timmar. Jag gillar att det faktiskt innehåller ordentligt med protein. Det passar alltså bra även i samband med träning.

I dessa lägen kan en färdig dryck vara bra att ta till. Jag är också väldigt nyfiken på hur deras bars smakar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply